Non-profit organisatie

Vertrouw op Slim Advies

Passie en hart voor de goede zaak.

Maatschappelijk betrokken adviseurs

Transparantie en duidelijkheid zijn in de non-profit sector kernbegrippen. Slim Advies helpt u vanuit deze kernbegrippen focus te behouden en uw ideële en maatschappelijke doelen te realiseren.

Het voeren van een administratie van een stichting of vereniging vereist specifieke boekhoudkundige kennis.  Als daarbij belasting- en subsidiezaken spelen, dan wil je als penningmeester/bestuurder graag deskundig advies. Graag willen wij met onze kennis en ervaring een positieve bijdrage leveren aan het verwezenlijken van uw ideële en maatschappelijke doelen.

Graag helpen wij u uw weg te vinden en te voldoen aan verplichtingen zoals gesteld door de overheid, subsidieverstrekkers en andere stakeholders. Begrippen als good governance en maatschappelijk betrokken ondernemen zijn ons in het DNA verankerd.

Aanbieding non-profit organisatie

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Als bestuurder bent u van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking. Als maatschappelijk betrokken adviseurs denken wij graag vanuit uw idealen en doelen, oplossingsgericht mee.

Onze adviseurs zijn zelf maatschappelijk betrokken bestuurders. Kennen het speelveld en de uitdagingen waar stichtingen en verenigingen mee te maken hebben. Graag gebruiken wij onze jarenlange ervaring en deskundigheid om met u het verschil te maken.

Wij bieden u:

  • een gratis kennismakingsgesprek inclusief advies.
  • gratis overstapservice.
  • online samenwerken.

Neem contact op

een adviseur neemt snel contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flight Forum 3538

5657DW Eindhoven

WhatApp?
Stuur ons een WhatsApp bericht.
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?