Juridisch advies in Eindhoven

Oplossingsgericht advies m.b.t. juridische zaken

Slim Advies: uw aanspreekpunt bij juridische vraagstukken

Zoekt u een betrokken juridische adviseur voor uw onderneming? Slim Advies in Eindhoven geeft u oplossingsgericht, juridisch advies en biedt u snelle oplossingen in begrijpelijke taal. In welke situatie u ook zit, we staan u bij. Bovendien zoeken we de zaken altijd tot op de bodem uit om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heeft u een juridisch vraagstuk voor ons en bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Slim Advies is uw transparante aanspreekpunt. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

Neem contact op Maak een afspraak

 

Kosten juridisch advies voor mkb en zzp

Slim Advies in Eindhoven is gespecialiseerd in het helpen van startende ondernemers, mkb’ers en zzp’ers met hun juridische vraagstukken. Voordat u ons inschakelt, wilt u natuurlijk weten hoeveel onze juridische dienstverlening u zal kosten. We kunnen u helaas geen vaste prijs geven, omdat iedere situatie anders is en een maatwerkoplossing vereist.

Naast onze juridische hulpverlening, kunnen we u onder andere helpen bij de boekhouding, belasting, en administratie.

Wel weet u bij Slim Advies altijd zeker dat we u volledig ondersteunen met juridisch advies. Dit doen we volgens een klantgerichte en transparante aanpak. We bieden onze juridische dienstverlening voor iedere hardwerkende ondernemer tegen een scherpe prijs op maat aan. Zo bent u met onze deskundige hulp verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Oplossingsgericht denken

Als ondernemende adviseurs denken wij graag oplossingsgericht met u mee. Een goede juridisch adviseur helpt u om conflicten en geschillen te voorkomen. Het is bij een juridisch geschil belangrijk om snel en adequaat te reageren. Juridische zaken raken namelijk de kern van iedere onderneming. Hierbij gaat het over winst en wat daarvan overblijft, de timing van fiscale afdracht en over strategische beslissingen.

Proactieve begeleiding en advies is daarbij voor u van essentieel belang. Schakel Slim Advies in voor het beste juridische advies voor ondernemers. Met de hulp van onze juridische adviseur bent u in goede handen! Vul het onderstaande contactformulier in en een adviseur neemt snel contact met u op!

Met welke juridische zaken kunnen we u helpen?

Als ondernemer komt u onvermijdelijk in aanraking met veel (fiscale) juridische vraagstukken die het hart van uw bedrijf raken. Denk hierbij aan het vastleggen van afspraken met klanten en leveranciers, algemene voorwaarden, huurcontracten, arbeidsovereenkomsten en nog veel meer.

Gespecialiseerd in het recht

Als deskundig advieskantoor voor ondernemers zijn onze juridische adviseurs gespecialiseerd in allerlei rechtsvormen. Van contractenrecht tot incasso, we staan u met ieder juridisch vraagstuk bij en bieden u snelle oplossingen op maat.

Maatwerk incasso

Nagenoeg alle ondernemers hebben te maken met debiteurenbeheer. Debiteurenbeheer is soms klant- of relatiegevoelig. Een gepaste incassoprocedure is hierbij van wezenlijk belang. Onze incassospecialisten zorgen, met respect voor de klantrelatie, dat uw onbetaalde facturen worden voldaan.

Zakelijk juridisch advies: eerlijk en reëel

Als het gaat om het geven van zakelijk juridisch advies, zijn we altijd reëel en transparant. Ook als het niet gelukt is om een proces te voorkomen, blijft de juridische adviseur open en eerlijk en vertelt hij u in begrijpelijke taal wat de (proces)kansen zijn.

Schakel juridische hulp in bij Slim Advies in Eindhoven

Wilt u als mkb’er of zzp’er ook de hulp inschakelen van een adviseur om u te helpen met uw juridische vraagstukken? Slim Advies staat u ieder moment bij en is uw transparante en betrokken partner. Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek of neem eerst contact met ons op via 040 711 48 30 of contact@slim-advies.nl.

Neem contact op Maak een afspraak

Neem contact op

een adviseur neemt snel contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flight Forum 3538

5657 DW Eindhoven

WhatApp?
Stuur ons een WhatsApp bericht.
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?