Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist of onvolledig is.

De informatie zoals opgenomen op deze website is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden met het voornaamste doel de bezoeker kennis te laten maken met de producten, diensten en activiteiten van Slim Administratie- en Belastingadvies.

Slim Administratie- en Belastingadvies staat daarom niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op www.slim-advies.nl aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze internetsite aangeboden informatie.

Deze internetsite kan links bevatten naar internetsites van andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van internetsites links gelegd naar deze internetsite. Slim Administratie- en Belastingadvies aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte internetsites, daar deze niet worden aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door Slim Administratie- en Belastingadvies.

Artikelen van deze site mogen alleen worden overgenomen met vermelding van de bron van de informatie.

WhatApp?
Stuur ons een WhatsApp bericht.
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?