Eerste hulp bij juridische zaken

Juridische zaken

Oplossingsgericht juridisch advies

Deskundig en betrokken juridisch advies.

Als ondernemer komt u onvermijdelijk in aanraking met veel (fiscale) juridische vraagstukken die het hart van uw bedrijf raken. Denk hierbij aan het vastleggen van afspraken met klanten en leveranciers, algemene voorwaarden, huurcontracten, arbeidsovereenkomsten en nog veel meer vraagstukken. Waar kunt u terecht met al deze juridische vragen?

Als ondernemende adviseurs denken wij graag oplossingsgericht met u mee. Een goede juridische adviseur helpt u conflicten en geschillen te voorkomen. Echter, is het bij een juridisch geschil belangrijk hierop snel en adequaat te reageren. Juridische zaken raken de kern van iedere onderneming. Hierbij gaat het over winst en wat daarvan overblijft, de timing van fiscale afdracht en over strategische beslissingen. Proactieve begeleiding en advies is daarbij voor u van essentieel belang.

 

Maatwerk Incasso

Nagenoeg alle ondernemers hebben te maken met debiteurenbeheer. Debiteurenbeheer is soms klant/relatiegevoelig. Een gepaste incassoprocedure is hierbij van wezenlijk belang. Onze incassospecialisten zorgen met respect voor de klantrelatie dat uw onbetaalde facturen worden voldaan. In juridische zaken zijn wij reëel en eerlijk in de (proces)kansen. Wij geven u vooraf een tijd en prijsindicatie waarmee u vooraf duidelijkheid heeft.

Heeft u een juridische vraagstuk? Wij helpen u graag verder.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van juridische zaken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Voor elk vraagstuk op fiscaal/juridisch vlak bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Bekijk ook andere diensten

Onze adviseurs helpen u graag!

WhatApp?
Stuur ons een WhatsApp bericht.
Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?