Startende Ondernemer

Starters begeleiding: Met Slim start u sneller en beter

Wie een bedrijf start neemt een risico. Het is belangrijk om de risico's zo goed als mogelijk in te schatten. Om als startende ondernemer tijdig de juiste beslissingen te nemen is het van essentieel belang om een goede en betrouwbare adviseur te hebben.

 

Ondernemingsplan, basis voor succes!

Eerste voorwaarde voor een goede start is een goed ondernemingsplan. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de kansen en eventuele bedreigingen. Prettig voor uzelf, maar ook voor andere belanghebbende (zoals, een bank of leveranciers).
 
Wij ondersteunen u bij het opstellen van een ondernemingsplan en een vertaling van dit plan naar een reële financiële begroting. Bij dit proces waken wij of de ideeën en uitgangspunten (financieel) haalbaar zijn. Kortom zijn wij uw rationele sparringpartner.
 
In deze begeleiding worden ook de fiscale en juridische mogelijkheden beoordeeld. Denk hierbij aan de keuze van de rechtsvorm van uw onderneming en het toepassen van fiscale faciliteiten voor startende en innoverende ondernemingen.

 

Starters Aanbieding

Wij begrijpen dat u bij de start van uw bedrijf een steuntje in de rug kunt gebruiken. Daarom ondernemen wij graag met u mee. Zo kunt u gebruik maken van ons netwerk, brengen wij (startende)ondernemers met elkaar in contact, en organiseren wij bijeenkomsten en cursussen waar u als starter gebruik van kunt maken.
 
Als starter bent u bij ons van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Op deze manier kunt u vrijblijvend kennis maken met onze expertise. Als u na dit gesprek een goed gevoel hebt, en besluit gebruik te maken van onze dienstverlening, kunt u als startende ondernemer het eerste half jaar ter kennismaking GRATIS gebruik maken van onze diensten.

 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Bel mij terug

Heeft u liever dat wij u op een tijdstip bellen wanneer het u uitkomt? Laat ons weten wanneer we u kunnen bellen.

Bel mij terug