Belastingadvies

Belastingadviseur

Vragen over belastingen? Onze belastingadviseur kan op veel manieren wat voor u betekenen. De belastingadviseurs van Slim Administratie en Belastingadvies zijn ervaren, kundig en houden van hun vak. We geven u graag helder en begrijpelijk belastingadvies. Wij vinden dat een belastingadviseur niet alleen moet reageren, maar ook proactief moet meedenken. De reden? Als belastingexperts met u meedenken, ontvangt u waardevolle informatie, nog voordat u erom hoeft te vragen!

 

Met onze belastingadviseurs bent u zeker van een tijdige en correcte aangifte waarbij alle fiscale mogelijkheden ten volle in uw voordeel worden benut. U betaalt, met de deskundigheid van onze belastingadviseur, geen euro meer dan nodig. Een goede belastingadviseur doet echter meer dan de periodieke aangiftes. Fiscale en juridische advisering raken het hart van ieder bedrijf. Hierbij gaat het over winst en wat daarvan overblijft, de timing van uw fiscale afdracht en over strategische beslissingen. Proactieve begeleiding en advies is daarbij voor u van essentieel belang. Onze belastingadviseurs geven u deze begeleiding en advies.

 

Verstand van ondernemen

Als ondernemer heeft u verstand van ondernemen, maar waarschijnlijk bent u geen belastingexpert. Wij weten dat ondernemers belastingwetten als een doolhof ervaren. Onze belastingadviseur is uw fiscale gids en zal u behoeden voor onnodige conflicten en fiscale valkuilen. Maak gebruik van de mogelijkheden en kies een belastingadviseur die met u meedenkt. Betaalt u niet te veel? Laat u geen belastingvoordeel liggen? Onze belastingadviseur ontzorgt u. U onderneemt, wij zorgen dat u uw belastingzaken perfect op orde heeft. Dat geeft rust in uw hoofd, waardoor u uw focus op uw bedrijf houdt.

 

Belastingaangifte

Of u nu ondernemer bent of particulier: belastingaangifte doen moeten we allemaal. Echter te véél belasting betalen is niet nodig! Hulp nodig bij uw belastingaangifte in de regio Eindhoven? Slim Administratie en Belastingadvies staat voor u klaar. Gaat het om uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting Eindhoven of uw aangifte omzetbelasting Eindhoven? Het maakt niet uit. Voor ieder soort belastingaangifte in Eindhoven bent u van harte welkom.

 

Wij verzorgen en controleren onder andere:

  • aangifte inkomstenbelasting
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte successie- en schenkingsrecht
  • aangifte omzetbelasting
  • begeleiden boekenonderzoek van Belastingdienst
  • bezwaar- en beroepsschriften
  • advisering op gebied van (her)structurering van ondernemingen
  • begeleiden bij oprichting van B.V.'s en het opzetten van holdingstructuren
  • alle andere voorkomende fiscaal/juridische vraagstukken

 

De positie en relatie tot een Belastingadviseur is uiterst gevoelig en vertrouwelijk. Dat begrijpen wij. Dit vertrouwen vindt u bij ons niet alleen terug in een erecode en waarborg tot volstrekte geheimhouding, maar ook in onze persoonlijke betrokkenheid en professionele aanpak.

 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Roeklaan 2 A

5613 EG Eindhoven

Tel: +31(0)40 711 40 32

Fax: +31(0)40 711 48 30

Email: info@slim-advies.nl